Kære Birgitte og Jess,

………. lad mig i mellemtiden sende min feedback om forløbet:

Fra første sekund jeg traf Jess og Birgitte har jeg følt mig mødt, set og støttet på adskillige niveauer. Kombinationen af psykologiske samtaler og ekstrem konkret karriererådgivning, profilarbejde, kompetence- og funktionsafklaring og meget mere var lige præcis det, jeg havde brug for, for at komme videre efter en temmelig turbulent tid. Af hjertet tak for jeres værdifulde input, sparring, anerkendelse og assistance under og mellem sessionerne.

Og off the record: jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det, uden at det lyder højtragende, men jeg har sjældent følt mig så værdigt behandlet i en svær situation. Den anerkendelse I mødte mig med, gjorde mig tryg og gav mig en tro på, at jeg havde noget at byde på. Tusind tak for det. Og tak for, at min uddannelsesmæssige baggrund ikke (som så ofte) blev opfattet som et problem men som en ressource: det gjorde en kæmpe forskel).

 

Allerbedste hilsner,

NNNNN